‘Sandra de Klein interieuradvies’ opent studio in Hooghalen. “Met deze studio aan huis is een droom van mij in vervulling gegaan”. Zo begon de tekst van mijn redactioneel stuk in de krant medio september 2019.
De wens voor een studio aan huis is al ontstaan in de periode dat ik (naast mijn parttime baan) in mei 2010 startte als ondernemer met mijn eigen webshop ‘SANSZA’. In de webshop vind je stijlvolle, trendy en eigentijdse accessoires en cadeau artikelen voor jou en je interieur. In onze voormalige woning was een studio aan huis geen optie. Toen ik in 2015 de mogelijkheid kreeg om mijn eigen fysieke winkel in Beilen te openen, pakte ik dit met beide handen aan. In de 2 jaren dat ik de winkel heb gerund, heb ik een mooi netwerk opgebouwd waarin ik veel klanten heb mogen adviseren op gebied van kleur en styling. Mede hierdoor is mijn interesse voor interieur, styling en design nog meer gegroeid en wist ik zeker dat ik mijn droom voor een eigen studio moest gaan waarmaken.

In 2018 zijn wij verhuisd naar onze huidige woning in Hooghalen met meer ruimte om ons heen en waar ik wel de mogelijkheid had om een studio aan huis te realiseren. Tijdens de verbouwing ben ik weer in de schoolbanken gekropen en heb diverse cursussen Interieurstyling afgerond. Een stap die goed aansluit bij mijn interesse voor interieur, styling en design. Onder de naam ‘Sandra de Klein interieuradvies’ ben ik sinds augustus 2019 niet meer aan de keukentafel, maar in mijn eigen studio aan het werk met indelingsontwerpen, kleuradviezen en (re-)stylingsopdrachten. Ik teken met de hand 2D interieurindelingen op schaal, geef interieur- en kleuradvies en verzorg workshops. Een mooie aanvulling zijn de woonaccessoires uit de webshop. De studio heeft dan ook een functie als showroom en afhaalpunt en eventuele online aankopen kunnen hier op afspraak worden opgehaald. De combinatie is ideaal!

Natuurlijk ben je altijd welkom om de studio te bezoeken. De studio is sfeervol ingericht en alle lifestyle producten uit mijn webshop sansza.nl zijn in de studio te bekijken.

Sandra

ADVIES i.v.m. afspraken ben ik niet altijd aanwezig in de studio, stuur daarom voor je bezoek even een whatsapp bericht via 06-26130006 zodat je niet voor een dichte deur staat.