Interieuradvies

Wil je een leuk indelingsontwerp laten maken voor je (nieuwe) woning, met de bestaande of nieuwe meubels? Wil je de wanden sauzen, maar twijfel je over de juiste kleur? Of ga je toch liever voor behang? Ook leuk! Maar wat past er nou beter bij jouw interieur? Ben je toe aan verandering in je huis, maar weet je niet goed hoe? Met persoonlijke aandacht voor jou en je interieur kan ik je daarbij helpen.
Met een interieuradvies help ik je ontdekken welke stijl en sfeer goed bij jouw manier van leven past. De sfeer in een ruimte beïnvloed rechtstreeks je gevoel. Daarom is het van belang dat je een stijl kiest die helemaal past bij wie jij bent en hoe je leeft. Ieder interieuradvies is maatwerk. Geheel afgestemd op jouw woondroom. Vol inspiratie!

Het is vaak een hele uitdaging om je woonwensen te realiseren. Ik geef je allerlei creatieve ideeën voor de ideale indeling, kleuradvies en stylingadvies. Dan heb je direct inzicht en overzicht. En het helpt om miskopen te voorkomen. Een prachtig interieur waarin jij je meteen thuis voelt.

Elke woning heeft een andere aanpak nodig, omdat jij als persoon uniek bent. Daarom werk ik niet met standaard pakkettarieven voor de interieuradviezen die ik geef.
Werkwijze
We starten met kennismakingsgesprek van ongeveer 1 uur bij jou thuis of op locatie. Zo kunnen we elkaar ontmoeten en al jouw woonwensen bespreken. Waar ben je precies naar op zoek? Waar moet ik rekening mee houden? Wat is je budget? Wat vind jij belangrijk in de ruimte(s)? Door ons kennismakingsgesprek wordt het voor mij duidelijk wat jouw interieur-vraag is en kan ik daarna een voorstel op maat voor je maken. Daarin leg ik uit hoe ik tewerk zal gaan en wat de kosten zullen zijn, rekening houdend met jouw budget. Ben je blij met mijn voorstel en wordt het een opdracht, dan ga ik direct voor je aan de slag.

Het ‘advies aan tafel’ verloopt iets anders, omdat het een losstaand alles-in-één concept is. We doen één gesprek van 2,5 uur bij jou thuis of op locatie. Dan heb ik direct overzicht van de woonsituatie. Wij bespreken wat je wensen zijn en wat jij belangrijk vindt binnen de betreffende ruimte. Ik neem diverse kleur- en behangstalen mee en kan een globaal indelingsontwerp voor je maken. Aan de hand van voorbeelden geef ik je direct allerlei tips, suggesties en adviezen waar je zelf mee aan de slag kunt.

Heb je nog vragen, wil je kennismaken of zoek je wooninspiratie? Je bent altijd welkom voor een bezoek in mijn sfeervolle studio aan de Beilerweg 11 in Hooghalen. Alle woon- & cadeau-artikelen uit de webshop zijn hier ook verkrijgbaar. Ik ontmoet je er graag.

Wil je meer weten?

Bel me op 06-26130006 of vul het contactformulier in:


ADVIES:
i.v.m. adviesafspraken ben ik niet altijd aanwezig, stuur daarom voor je bezoek even een whatsapp bericht via 06-26130006 zodat je niet voor een dichte deur staat.