Interieuradvies

Heb je een (nieuwe) woning waar een indelingsontwerp voor gemaakt moet worden met bestaande of nieuwe meubels? Wil je de wanden sauzen, maar weet je niet welke kleur te kiezen? Behang, ook leuk! Maar wat past er dan goed bij jouw interieur? Ben je toe aan verandering in de huidige woning, maar weet je niet hoe te beginnen? Met persoonlijke aandacht voor jou en je interieur kan ik jou daarbij helpen.
Met een interieuradvies ontdek je samen met mij welke stijl en sfeer er bij jou manier van leven past. De sfeer in een ruimte beïnvloed je gevoel en daarom is het van belang dat je een sfeer niet kiest omdat het de trend is, maar juist omdat het past bij wie jij bent. Voor veel mensen zorgt een interieuradvies voor een rustig gevoel. Het geeft overzicht en het helpt om miskopen te voorkomen.

Wel vaker hoor ik dat mensen een interieuradvies duur vinden. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Een interieuradvies wordt altijd van te voren besproken, zodat het voor mij duidelijk wordt wat er van mij wordt verwacht en tegen welke kosten de opdracht uitgevoerd kan worden. Zie een interieuradvies als een investering.
Omdat elk individu uniek is en elk huis anders, werk ik niet met standaard pakkettarieven. Wanneer je interesse hebt in een interieuradvies maak ik graag eerst een afspraak voor een oriënterend gesprek. Dit persoonlijke gesprek is bedoeld om kennis te maken en om te luisteren naar de woonwensen van de klant. Waar heb jij behoefte aan? Waar moet ik rekening mee houden? Wat is je budget? Dit zijn een aantal vragen die bij een oriënterend gesprek naar voren komen. In aansluiting hierop maak ik een voorstel op maat. Het oriënterend gesprek duurt ongeveer 1 uur en kost € 55,- *. Bij opdracht worden de kosten van het oriënterend gesprek in mindering gebracht.

Heb je nog vragen, wil je eens kennismaken of zoek je wooninspiratie? Je bent altijd welkom voor een bezoek in de studio aan de Beilerweg 11 in Hooghalen. De studio is sfeervol ingericht en alle woon- & cadeau artikelen uit de webshop zijn hier verkrijgbaar. Ik ontmoet je er graag eens.

Wil je meer weten?

Bel me op 06-26130006 of vul het contactformulier in:


ADVIES:
i.v.m. afspraken ben ik niet altijd aanwezig, stuur daarom voor je bezoek even een whatsapp bericht via 06-26130006 zodat je niet voor een dichte deur staat.