Diensten

Ik kan een totaal oplossing bieden als je hulp nodig hebt bij het realiseren van je woonwensen: van kleuradvies, indelingsontwerp en styling en zelfs het leveren van (maatwerk) meubels en woonaccessoires. Waarmee kan ik jou helpen?Advies aan tafel

Bij een “advies aan tafel” kom ik bij je thuis voor een mondeling interieur- en stylingadvies. Ik beantwoord al je vragen omtrent jullie interieur en geef je mondeling ideeën en inspiratie. Ik neem diverse kleur- en behangstalen mee en kan een ruwe indelingsontwerp voor je maken. De vragen die jij me wilt stellen kunnen gaan over de sfeer en stijl, de indeling, het kleurgebruik, meubelen en accessoires. Tijdens dit advies krijg je direct tips, ideeën en voorbeelden die je zelf kunt uitvoeren.
Tip: Verzamel wat sfeerbeelden en zet je vragen op papier. Dan weet je zeker dat je niets vergeet te vragen.
Dit advies duurt max. 2,5 uur en wordt niet uitgewerkt op papier.

Kleuradvies

Kleur is bij het inrichten van een woning het meest veelzijdige hulpmiddel om een bepaalde stijl of sfeer over te brengen. Omdat voor veel mensen het kiezen van kleur moeilijk is, wordt er vaak gekozen voor een veilige kleur. Maar weet je hoe geweldig het effect is van subtiel kleurgebruik in je interieur? Wil je de sfeer in je huis veranderen? Dit kan eenvoudig door een nieuwe kleur op de muur eventueel in combinatie met behang.
Voor het ’kleuradvies’ kom ik bij je thuis voor een persoonlijk adviesgesprek. Wij bespreken je woonwensen en bekijken diverse kleur- en behangstalen om te bepalen wat je mooi vindt en wat past bij jou en de sfeer die jij in de betreffende ruimte wilt uitstralen.
Het kleuradvies wordt uitgewerkt op een plattegrond van de betreffende ruimte. In de plattegrond wordt duidelijk aangegeven welke kleur correspondeert met welke wand, kozijn of deur. Ik vraag grotere kleurstalen en eventueel behangstalen op, zodat je het beter kunt inschatten hoe het eruit gaat zien. Je ontvangt een ingebonden versie van het kleuradvies. Hierin worden de kleurnummers voor de verf genoemd, zodat jij zelf de kleuren kunt bestellen of dit kan uitbesteden aan de schilder.
2D indelingsadvies

Dit advies kun je kiezen wanneer je een nieuwe woning betrekt, maar ook als je eens een andere indeling wilt voor je huidige woonkamer. Voor het indelingsadvies kom ik bij jou thuis voor een persoonlijk adviesgesprek. Ik bekijk de woonsituatie en wij bespreken wat je wensen zijn en wat jij belangrijk vindt binnen de betreffende ruimte. In mijn studio zet ik mijn ideeën om naar een handgetekend 2D indelingsontwerp op schaal.
Inbegrepen in dit advies is: een persoonlijk adviesgesprek, mondeling kleur- en materiaaladvies, het meten van de ruimte voor een plattegrond (indien niet aanwezig), fotograferen en meten van eventuele bestaande meubelen. Uiteraard ontvang je een handgetekend 2D indelingsontwerp op schaal. Het indelingsontwerp geeft een goed beeld van hoe de ruimte van bovenaf is ingedeeld.

Interieurpakket

Ben je van plan om je huidige woonkamer te restylen met nieuwe meubels en andere kleuren of ga je verhuizen? Kies dan voor dit interieuradvies bestaande uit een kleuradvies en 2D indelingsontwerp. Je woonwensen op gebied van stijl, kleur en materiaal worden duidelijk en overzichtelijk in beeld gebracht.
Voor dit advies kom ik bij jou thuis voor een persoonlijk adviesgesprek. Ik bekijk de woonsituatie en wij bespreken wat je wensen zijn en wat jij belangrijk vindt binnen de betreffende ruimte. Wij nemen diverse woonstijlen, kleurstalen en materialen door om te bepalen wat je mooi vindt en wat past bij jou en de sfeer die jij in de betreffende ruimte wilt uitstralen. Vervolgens zal ik de ruimte en eventuele bestaande meubelen fotograferen en de maten opmeten voor een plattegrond op schaal.
In mijn studio werk ik hetgeen besproken uit en zet ik mijn ideeën om naar een handgetekend 2D indelingsontwerp op schaal 1:50. Een 2D indelingsontwerp geeft een goed beeld van bovenaf en laat zien hoe de ruimte is ingedeeld. In een plattegrond wordt duidelijk aangegeven welke kleur correspondeert met welke wand, kozijn of deur. Ik vraag grotere kleur- en eventueel behangstalen op. Je ontvangt een ingebonden versie van het complete advies waarin de kleurnummers voor de verf worden genoemd, zodat jij zelf de kleuren kunt bestellen of dit kan uitbesteden aan de schilder.Verlichtingsplan

Een verlichtingsplan kan je helpen bij het kiezen van de juiste verlichting voor je woning. Naast de basisverlichting die elke woning heeft in de hal, wc, woonkamer, keuken en badkamer, kijken we samen naar je verdere lichtbehoefte. We bespreken welke functie de verlichting in de verschillende ruimtes heeft en wat voor effect je wilt bereiken met de verlichting. Denk hierbij aan sfeerverlichting en praktische verlichting in de vorm van direct- en indirecte licht (dit kan bv een leeslampje zijn bij de bank of spots in de keuken). Met het verlichtingsplan krijg je inzicht in je lichtbehoefte en in de functionaliteit van de verlichting zodat je gericht op zoek kunt gaan naar de geschikte armaturen.

Meubel- en accessoireplan

Een meubel- & accessoiresplan maak ik meestal in aansluiting op een interieuradvies waarbij er een indelingsontwerp wordt gemaakt voor een nieuw in te delen ruimte, waarbij geheel of gedeeltelijk nieuwe meubels voor worden aangeschaft. Dit plan is een advies die jou een indruk geeft van de meubels die zijn toegepast in een indelingsontwerp en je kan helpen met het eventueel aanschaffen van de meubels en accessoires. In dit plan wordt d.m.v. foto’s de producten duidelijk gespecificeerd incl. fysiek of online verkooppunt en prijs.
* Vanaf 15 km buiten Hooghalen wordt er € 0,25 per gereden km in rekening gebracht.

Oriënterend gesprek aanvragen

Wil je een oriënterend gesprek aanvragen en kennis met me maken? Vraag deze hier aan: