Diensten

Heb je hulp nodig bij het realiseren van je woonwensen? Ik kan je een totaaloplossing bieden. Van indelingsontwerp, kleuradvies en stylingadvies, tot het leveren van (maatwerk) meubels en woonaccessoires. Misschien zoek je alleen advies op één onderdeel. Dat kan natuurlijk ook. Waarmee kan ik jou helpen?Advies aan tafel

Kan je niet wachten en wil je zelf graag snel aan de slag met je interieur? Dan is een ‘advies aan tafel’ wellicht iets voor jou! Een ‘advies aan tafel’ is een alles-in-één concept. Ik kom bij je thuis of op locatie voor een mondeling interieur- en stylingadvies. Zoek je inspiratie of advies over de sfeer, stijl, indeling, kleurgebruik, meubelen of accessoires? Tijdens dit gesprek krijg je direct tips, ideeën en voorbeelden die je zelf kunt gaan uitvoeren. Ik neem diverse kleur- en behangstalen mee en kan een globaal indelingsontwerp voor je maken. Dit adviesgesprek duurt ongeveer 2,5 uur. Je kunt direct aan de slag na afloop.

Tip: Verzamel sfeerbeelden en zet je vragen op papier. Dan weet je zeker dat je niets vergeet.

Kleuradvies

Kleur is bij het inrichten van een woning het meest veelzijdige hulpmiddel om een bepaalde stijl of sfeer over te brengen. Omdat kleurkeuze best lastig is, wordt vaak gekozen voor een veilige kleur. Maar weet je hoe geweldig het effect kan zijn van subtiel kleurgebruik in je interieur? Heel verrassend! Dus wil je de sfeer in je huis veranderen? Ga dan aan de slag met een nieuwe kleur op de muur, eventueel in combinatie met behang. Ik adviseer je graag over de leuke opties.

Na ons kennismakingsgesprek maak ik een voorstel op maat voor je. Dan weet je wat ik allemaal voor je kan doen en tegen welke kosten. Daarna ga ik direct voor je aan de slag.

Het kleuradvies wordt uitgewerkt op een plattegrond van de betreffende ruimte. Daarin wordt duidelijk aangegeven welke kleur correspondeert met welke wand, kozijn of deur. Ik vraag grotere kleurstalen en eventueel behangstalen voor je op, zodat je beter kunt inschatten hoe het eruit gaat zien. Je ontvangt van mij een ingebonden versie van het kleuradvies. Hierin worden ook de kleurnummers voor de verf genoemd, zodat jij zelf de kleuren kunt bestellen of dit kan uitbesteden aan de schilder.
2D indelingsontwerp

Ben je uitgekeken op je huidige woonkamer en ben je benieuwd naar het effect van een geheel andere indeling? Of ga je naar een nieuwe woning verhuizen? Dan kan een indelingsontwerp je een goed inzicht geven van de ruimte, de positie en de afmetingen van de meubels.

Na ons kennismakingsgesprek maak ik een voorstel op maat voor je. Dan weet je wat ik allemaal voor je kan doen en tegen welke kosten. Daarna ga ik direct voor je aan de slag.

Bij dit advies zet ik mijn ideeën om naar een handgetekend 2D indelingsontwerp op schaal. Het indelingsontwerp geeft je een goed beeld van hoe de ruimte eruit komt te zien van bovenaf bekeken. Inbegrepen in dit advies is een mondeling kleur- en materiaaladvies, het meten van de ruimte voor een plattegrond (indien niet aanwezig), fotograferen en meten van bestaande meubelen.

Stylingsadvies

Ben je van plan om de woonkamer te restylen? Ga je voor nieuwe meubels of zoek je een combi van oud en nieuw? Of heb je een nieuw huis gekocht? Wil je nu andere kleuren gebruiken, maar weet je niet goed welke? Hou jij meer van een tijdloze woonstijl en jouw partner juist van een stoere industriële look? En ben je dus op zoek naar een stijl waarin jullie beiden je thuis kunnen voelen? Dan is dit advies misschien iets voor jou. Je woonwensen op gebied van stijl, kleur en materiaal worden duidelijk en overzichtelijk in beeld gebracht.

Na ons kennismakingsgesprek maak ik een voorstel op maat voor je. Dan weet je wat ik allemaal voor je kan doen en tegen welke kosten. Daarna ga ik direct voor je aan de slag.

Dit advies bevat een 2D indelingsontwerp én een kleuradvies met plattegrond. Daarnaast zal ik een kleur- en materiaalbord voor je maken. Ik vraag grotere kleur- en behangstalen voor je op en ga op pad om materiaalstalen te verzamelen. Een extra aanvulling kan een meubel- & accessoiresplan zijn. Je ontvangt een ingebonden versie van het complete advies, waarmee je direct zelf aan de slag kunt gaan. Maar je kunt de werkzaamheden ook uitbesteden aan een schilder of behanger. Wanneer het stylingsadvies wordt uitbesteed kan ik je daarin eventueel ook begeleiden en de werkzaamheden voor je coördineren.Oriënterend gesprek aanvragen

Wil je een oriënterend gesprek aanvragen en kennis met me maken? Vraag deze hier aan: