Interieuradvies

Heb je een (nieuwe) woning waar een indelingsontwerp voor gemaakt moet worden of wil je andere kleuren op je wanden, maar weet je niet welke kleur te kiezen? Ben je toe aan verandering omdat de stijl niet meer bij je past? Je wilt het anders, maar weet niet hoe te beginnen? Ik help je graag bij het ontdekken van jouw persoonlijke woonstijl en zet je woonwensen om naar een interieur dat past bij de sfeer die jij wilt uitstralen.
Met een interieuradvies ontdek je samen met mij wat echt bij jou manier van leven past. Wat is je behoefte? Waar moeten we rekening mee houden? Wat is je budget? Allemaal vragen die bij een interieuradvies naar voren komen. Zie een interieuradvies als een investering. Voor veel mensen zorgt een interieuradvies voor een rustig gevoel omdat het overzicht geeft en helpt om miskopen te voorkomen. De sfeer in een ruimte beïnvloed je gevoel en daarom is het van belang dat je een sfeer niet kiest omdat het de trend is, maar juist omdat het past bij wie jij bent.

Om een interieuradvies te geven kom ik bij je thuis om een goed beeld te krijgen van de ruimte die je wilt gaan (re-)stylen. We bespreken je wensen en nemen je woonstijl, kleur- en materiaalkeuze door. Afhankelijk van welk type interieuradvies je wilt, werk ik de opdracht in mijn studio uit. Aan de hand van een sfeerbord, een kleuradvies of een 2D tekening op schaal help ik je met het realiseren van jouw woonwensen.

Wil je alleen wat tips of mis je interieur inspiratie? Dan kun je ook kiezen voor een ‘advies aan tafel’. Met dit mondelinge advies bij jou thuis kun jij, met een beetje hulp van mij, de tips en ideeën die je krijgt direct zelf toepassen en uitvoeren.
Binnen mijn netwerk kan ik hulp inschakelen van deskundigen in verschillende branches die jou kunnen helpen bij het realiseren van je woonwensen. Denk hierbij aan maatwerk kasten, wandrekken en tafels.
Voor interieuradvies of wooninspiratie ben je altijd welkom in de studio aan de Beilerweg 11 in Hooghalen. De studio is sfeervol ingericht en alle woon- en cadeau artikelen uit de webshop zijn hier te bekijken. Ik ontmoet je er graag eens.

Wil je meer weten?

Bel me op 06-26130006 of vul het contactformulier in:ADVIES:

i.v.m. afspraken ben ik niet altijd aanwezig, stuur daarom voor je bezoek even een whatsapp bericht via 06-26130006 zodat je niet voor een dichte deur staat.