Reviews

Albert en Jolien


Sandra heeft voor ons een kleuradvies voor de woonkamer gegeven, die we opnieuw wilden behangen. Nog nooit eerder hadden we ons op deze manier laten adviseren. Het was een goede beslissing. Eerst kwam Sandra  langs om onze wensen te bespreken. Belangrijk was dat ze rekening hield met de inrichting die we al hadden. Op zich kon de inrichting wel iets aangepast worden, maar het was zeker niet de bedoeling alles te wijzigen. Na dit gesprek is het wachten tot het advies klaar is. Het advies was al geweldig, in de vorm van een moodboard en een map werd het advies gegeven. Het sloot precies aan bij onze wensen. GEWELDIG. De kleuren waren echt prachtig! Wat daarna zo fijn was, is dat je heel gericht met het bord naar de winkel gaat. Je hebt geen last van keuzestress. Het is zoeken naar behang en verf passend bij het bord. Het bord zorgt ervoor dat heel veel mogelijkheden automatisch afvallen.  Anders ging ik meestal naar de winkel en vond vele verschillende combinaties leuk en wat dan kiezen. Door het kleuradvies wordt zoeken en kiezen een stuk eenvoudiger en je weet al dat het mooi is en past bij de sfeer die je graag uitstraalt. Toen alles gerealiseerd was kregen we een perfecte verbinding tussen binnen en buiten. Vooraf hadden we ons dat niet zo gerealiseerd. Maar ook ’s avonds als je niet naar buiten kunt kijken is het heel gezellig geworden. Wij hebben er geen spijt van en raden Sandra’s advies zeker aan.  Sandra bedankt!

Juliette van der Heide


Om gezondheidsredenen verhuizen van een grote eengezinswoning naar een "klein" appartement. En het allerliefst wilde ik mijn vertrouwde meubels mee...... Sandra heeft met haar ontwerpen en door mee te denken mijn twijfels weggenomen. Het ging passen. Al met al woon ik nu met veel plezier in een gezellig sfeervol appartement waar vrijwel al mijn meubels heel mooi passen. 

Albring Financieel Advies


Sandra heeft een prachtig kleurontwerp gemaakt voor mijn werkkamer. Ze heeft goed geluisterd en mijn smaak en wensen goed "opgevangen" en omgezet in een TOP-resultaat. Ik ben er erg blij mee.