Workshops

Denk je erover om je interieur te veranderen? Heb je verhuisplannen? Of heb je gewoon zin in een gezellige middag of avond? Dan is een workshop ‘interieur sfeercollage maken’ iets voor jou!
Met de beschikbare tijdschriften, kleurstalen, stoffen en materialen ga jij zelf je eigen interieur ideeën en wensen op een sfeercollage weergeven. De workshop is leerzaam, geeft je interieurinspiratie en helpt je bij het creëren van een interieur dat past bij je eigen persoonlijkheid.

Waarom zou je een sfeercollage maken?

De bedoeling van een interieur sfeercollage is om je gedachtes en ideeën voor jouw interieur om te zetten naar beeld. Door het maken van een interieur sfeercollage kan jij jouw ‘hier voel ik me thuis’ gevoel laten zien. Een sfeercollage dat jouw eigen woonstijl weergeeft! Bladeren, knippen en plakken! Het is leuk en ontspannend om te doen en ook nog eens leerzaam. Wees jezelf en volg je eigen stijl. Het hoeft zeker niet binnen de lijntjes van de ‘interieurtrends’. Met jouw eigen interieur sfeercollage laat je zien wat in woorden soms moeilijk is uit te leggen. Het laat zien wie jij bent en bij welke sfeer jij je prettig voelt. Deze sfeercollage wordt het uitgangspunt voor jouw interieur.

Wat kun je verwachten?

In deze creatieve workshop ga jij, met koffie/thee en wat lekkers binnen handbereik, je eigen collage maken op een A3 foambord. Er zijn tijdschriften, kleurstalen, stoffen en andere materialen aanwezig waar jij je inspiratie uit te kunt halen. Met een sfeercollage als voorbeeld ga jij zelf aan de slag om op je eigen manier je woonstijl in beeld te brengen. Tijdens de workshop kijk ik met je mee, krijg je uitleg en tips en beantwoord ik je interieurvragen. Je zult zien dat je gaandeweg je eigen woonstijl steeds beter leert kennen. Aan het eind gaan we alle sfeercollage gezamenlijk bekijken en bespreken.

moodbord-workshop

Wat kan je meenemen?

Foto’s en eventueel een plattegrond van de ruimte waar jij het sfeercollage voor wilt maken. Heb je zelf al afbeeldingen, foto’s, behang- of kleurstalen verzameld, neem ze gerust mee. Heb je een stapel tijdschriften voor algemeen gebruik dan mag je die uiteraard ook meenemen!

Waar vindt de workshop plaats?

1. Studio Workshop:
De workshop duurt ca. 2,5 uur. De kosten zijn € 30,00 per deelnemer (incl. koffie, thee en alle materialen) De groepen in de studio zijn nooit groter dan 6 personen. Dit geeft mij de gelegenheid om iedereen de aandacht te geven die nodig is voor zijn/haar sfeercollage.

2. Thuis Workshop:
De workshop duurt ca. 2,5 uur. De kosten zijn € 30,00 per deelnemer (incl. alle materialen) In overleg spreken wij een datum af en jij nodigt minimaal 5 gasten uit. Omdat jij als gastvrouw zorgt voor de koffie/thee en wat lekkers is de workshop voor jou gratis.

Aanmelden

Wil jij een interieur sfeercollage maken? Je kan je hier aanmelden of meer informatie aanvragen: