Wat leuk dat je Sandra de Klein interieuradvies bezoekt. Ik stel me graag aan je voor. Samen met Jan heb ik drie, inmiddels volwassen, kinderen. Met onze gezellige beestenboel bestaande uit Oudduitse herder Beau, Vlaamse reus Teun en negen Sabelpootkrielkippen wonen wij net buiten het dorp Hooghalen in Drenthe.
Van webshop naar interieuradvies studio
Toen ik in 2010 mijn webshop begon bestond het assortiment eerst alleen uit fashion items. De vraag naar woonaccessoires groeide, dus besloot ik het assortiment uit te breiden met meer stijlvolle en eigentijdse woonaccessoires. In 2016 opende ik een fysieke winkel. Vanaf dat moment ging ik ook geregeld, met allerlei woonaccessoires onder de arm, naar klanten toe om interieuradviezen of stylingsadviezen te geven. Inspiratie ter plekke geven met accessoires spreekt vaak beter tot de verbeelding!

In de contacten met mijn klanten merkte ik direct een positieve wisselwerking door goed naar hun woonwensen te luisteren, ze te informeren en te adviseren. De klant is blij en ik krijg veel energie van het persoonlijke contact. Ik besloot volledig de advieskant op te gaan en opende mijn interieuradvies studio.

Verrassende oplossingen kunnen bieden en meedenken met de klant vind ik altijd erg leuk en ook dankbaar werk. En om mijn klanten nog beter van dienst te kunnen zijn heb ik diverse interieuropleidingen en online trainingen gevolgd. Op dit moment volg ik weer een aanvullende tekencursus. Ik teken 2D indelingsontwerpen altijd met de hand, dus fijn om nog meer tekentechnieken te leren voor een nóg mooier visueel resultaat.

Jouw woonwens staat voorop.
Een leuke bijkomstigheid is dat alle woonaccessoires uit de webshop ook in het interieur van mijn studio terugkomen. Gecombineerd met allerlei materiaalstalen en kleurstalen kan ik je daarmee direct een sfeerbeeld geven van je woonwens. Wil je een product uit de webshop vóór aankoop liever eerst bekijken? Dat kan ook in de studio. Ik adviseer je wel om voor je bezoek even een WhatsApp bericht of een belletje te doen. Zo voorkom je dat je voor een dichte deur staat. Dat zou jammer zijn, want ik ontmoet je er graag.

Advies aan tafel | direct aan de slag met ideeën vol inspiratie.
Wat veel van mijn klanten aanvragen en wat ik ontzettend leuk vind om te doen is een 'advies aan tafel'. Dat is een sparsessie bij jou thuis of op locatie. Een interieuradvies-op-maat waarbij we allerlei creatieve woon ideeën bespreken. Met de ideeën vol inspiratie kun je zelf direct aan de slag om jouw persoonlijke woonwens te realiseren.

Extra service
Ga je kleiner wonen en vind je het lastig om alle stappen van verhuizing en nieuwe inrichting te overzien? Ook hierin kan ik je helpen met persoonlijke begeleiding van A tot Z. We bekijken dan samen wat er allemaal geregeld moet worden en wat ik hierin voor je kan betekenen.

Sandra

ADVIES:
i.v.m. adviesafspraken ben ik niet altijd aanwezig in de studio, stuur daarom voor je bezoek even een Whatsapp bericht via 06-26130006 zodat je niet voor een dichte deur staat.